Kerkstraat 26 Burgh-Haamstede

Klik voor meer foto's HIER

Onlangs kochten wij het voormalig winkelpand aan de Kerkstraat 26.  We waren onmiddellijk gecharmeerd van het ontzettend leuke plekje. Uitzicht op de hervormde kerk aan de Burghsering, omringd door perenbomen. Minder te spreken waren we over het interieur, de afwerking en de tuin vol bijgebouwtjes en koelcellen. We besloten het pand aan te kopen en grondig te gaan renoveren.

In de tuin staat een charmant bijgebouw uit 1922 met een oppervlak van 38 m2. Dit leent zich uitstekend als B&B of als huisje voor een puberzoon of -dochter.

Op dit moment zijn er nog veel mogelijkheden ten aanzien van het gebruik van het pand met een woonopppervlak van 220 m2 en potentieel 7 slaapkamers.

De mogelijkheden die we nu zien:

- winkel en wonen

- werken aan huis en wonen

- wonen met een gezin met 6 kinderen

- wonen en B&B

- splitsen in twee appartementen, een met tuin en 1 slaapkamer + badkamer op de begane grond. En een met een prachtig dakterras en drie slaapkamers.

Mogelijkheden te over. We zijn er nog niet helemaal uit. Een potentiele koper kan invloed uitoefenen op de indeling mits er een getekend koopcontract aan ten grondslag ligt.

Meer weten? Neem even contact op.

rolfspil@somax.ml

0621 846485