Kerkstraat 26 Burgh-Haamstede

Klik voor meer foto's HIER

Onlangs kochten wij het voormalig winkelpand aan de Kerkstraat 26.  We waren onmiddellijk gecharmeerd van het ontzettend leuke plekje. Uitzicht op de hervormde kerk aan de Burghsering, omringd door perenbomen. Minder te spreken waren we over het interieur, de afwerking en de tuin vol bijgebouwtjes en koelcellen. We besloten het pand aan te kopen en grondig te gaan renoveren.

Op dit moment zijn er nog veel mogelijkheden ten aanzien van het gebruik van het pand met een woonoppervlak van 200 m2 en potentieel 7 slaapkamers. 

Het is een zeer groot pand met een begane grond van ongeveer 100 m2. Het bestaat uit 2 grote in elkaar doorlopende ruimtes, een (werk)kamer en een (bad)kamer ensuite. De 1e etage is ongeveer 65 m2 en bestaat uit een zeer forse slaapkamer (voorheen twee) met uitzicht op de kerk en toegang tot het dakterras, een grotere en een kleinere slaapkamer alsmede een badkamer. Op zolder hebben wij door plaatsing van een 7,5 meter lange dakkapel twee volwaardige kamers gecreëerd. Totaal oppervlak 35 m2.
In de tuin staat een charmant bijgebouw uit 1922 met een oppervlak van 38 m2. Dit leent zich uitstekend als B&B of als huisje voor een puberzoon of -dochter.

Alle leidingwerk en CV installaties zijn vernieuwd en dubbel uitgevoerd met twee meterkasten, twee CV ketels etc. zodat onder en boven scheiden eenvoudig te realiseren is.

De mogelijkheden die we nu zien:

- winkel en wonen

- werken aan huis en wonen

- wonen met een gezin met 6 kinderen

- wonen en B&B

- splitsen in twee appartementen, een met tuin en 1 slaapkamer + badkamer op de begane grond. En een met een prachtig dakterras en drie slaapkamers.

Mogelijkheden te over. 

Meer weten? Neem even contact op.

rolfspil@somax.ml

0621 846485